Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν video και τεχνικά χαρακτηριστικά για τα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S22

*
Η παρουσίαση των Samsung Galaxy S22 έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες, ωστόσο οι διαρροές συνεχίζονται και πλέον τα έχουμε μπροστά μας. Ένα video του Unbox Therapy εμφανίστηκε πριν την ώρα του και εξαφανίστηκε, αν και ήδη έχει ανέβει σε άλλα κανάλια και φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτά που είχαμε δει από τον @OnLeaks στα μέσα Δεκεμβρίου.



Εικάζεται πως τα τρία μοντέλα που δείχνει ο παρουσιαστής είναι τα Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22 Plus και Samsung Galaxy S22 Ultra με αρκετές ομοιότητες με τις περσινές εκδόσεις τους. Και στα τρία dummies φαίνεται πως έχουμε τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Παράλληλα, διέρρευσε και μια παρουσίαση του Samsung Galaxy S22 Ultra που αποκαλύπτει μερικά χαρακτηριστικά του, όπως το SuperClear Lens.



Τέλος, διέρρευσε και ένας νέος ταχυφορτιστής της Samsung στα 4W με USB-C charging port.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*